تهران ، میدان انقلاب، ساختمان اسفند ، واحد 8
-------------------------------
بررسی عملکرد پارامترهای مؤثر در پلیمریزاسیون رزینهای امولسیونی و بهبود مقاومت آبی آن
سنتز مشتقات جدید ایزوکسازولو [۵، ۴-d ] پیریمیدین ۴ (H ۵) اون
استخراج و شناسایی ترکیبات روغن دانه انار و بررسی اثرات آنتیاکسیدانی آن
تهیه ایلیدهای فسفر پایدار از فنوتیازین و مطالعه واکنشهای سنتزی آنها
حفاظتزدایی از اکسیمها و تبدیل آنها به گروههای کربونیل متناظر در حلال PEG و سایر حلالهای غیرسمی
بررسی فیتوشیمی از گیاه آرتمیزیاکپت داغی در خراسان شمالی
شناسایی اجزای سازنده اسانس و ارزیابی اثر آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه .Echium italicum L
سنتز اکسیم از ۲- (مورفولینومتیل) سیلکوهگزانون و تهیه برخی از مشتقات آن
بررسی خواص و جداسازی اجزاء موثره یکگونه گیاهی بومی ایران به روش کروماتوگرافی
بررسی و یا تاثیر جایگزینی نانوذرات بهجای فلزات مورد استفاده در ساختارهای آزادارویی
سنتز کوپلیمرهای پیوندی پلیوینیلالکل و اپوکسی با استخلاف فلورسین
سنتز مشتقات جدید [۱، ۲، ۴] تریآزینو [۴، ۳-b] [۱، ۲، ۴، ۵] تترازپین- ۴ (۶H)- اون
شناسایی ترکیبات شیمیایی موجود در گیاه شیرینبیان و بررسی خواص آنتیاکسیدانی آن در منطقه مازندارن
عامل دار کردن پلی پروپیلن توسط پیوند زدن با مالئیک ایندریک
سنتز دو دارو از خانواده فنازوپیریدین به عنوان داروهای آنتی باکتریال در مقیاس Bench
تهیه هیبرید پلیمرهای آلی و ترکیبات معدنی در سیستمهای امولسیونی و مینیامولیسونی
بررسی ترکیبات اسانس بابونه شیرزای و تاثیر آن بر کاهش حساسیتزایی شامپو
سنتز و شناسایی ترکیبات حلقوی پورفیرازین
جداسازی و شناسایی ترکیبات با اثر انعقاد خون در گیاه انجبار (polygonum bistorta)
بررسی واکنش ایمین بدستآمده از هیدرازینوکوئینوکسالین با نیتریلایمین
استخراج و شناسایی مواد استخراجی چوب گونه کنار
بررسی محاسباتی واکنش درونمولکولی حلقهزایی آلن- آزید
سنتز و شناسایی ترکیبات فلزی- آلی روی به عنوان پیشماده جهت تهیه اکسیدهای روی در ابعاد نانو
سنتز و بررسی خواص نمونههای جدید پلیآمید- ارگانوکلای بر پایه N- تریمیلیتیمیدو- L - والین
بررسی فیتوشیمیایی ترکیبات فعال گیاه (Ononis Spinosa)
بررسی اثرات ریزذرات در خواص مکانیکی و حرارتی پیویسی نرم
تهیه ۲،۴- آیونن کلروکرومات و کاربردهای آن در سنتز مواد آلی
تهران ، میدان انقلاب، ساختمان اسفند ، واحد 8
-------------------------------